Kennemer Praktijkschool in beeld

Kijk je mee?

Wij laten graag aan leerlingen, ouders en werkgevers zien hoe wij werken op de Kennemer Praktijkschool. Wat kun je allemaal bij ons ontdekken, doen en leren, hoe ziet het gebouw eruit, welke begeleiding heb je als stagiair nodig en wat is handig om te weten als je na de Praktijkschool wil gaan werken of een opleiding gaat volgen.
Check onze filmpjes en kijk met ons mee!

Na de Praktijkschool: uitstroom

Je gaat bijna van school. Je bent 18, je hebt een baan of je gaat een opleiding volgen. Als je van school gaat, zijn er een aantal belangrijke zaken die fijn zijn om te weten. In dit filmpje krijg je hier meer informatie over.

ProZo-vragenlijst: hoe tevreden zijn jullie?

Elk jaar vullen leerlingen, ouders en medewerkers op de Kennemer Praktijkschool de ProZo-vragenlijst in. Maar wat is dat eigenlijk? En wat gebeurt er met de antwoorden? Je ziet het in dit filmpje.

Begeleiding stagiair op het werk

Een stagiair van de Kennemer Praktijkschool op de werkvloer? In dit filmpje krijg je tips hoe je deze leerling op de juiste manier kunt begeleiden.

Kerstwens

Tijdens de kersttijd stond er in de aula van onze school een wensboom. Leerlingen mochten hun liefste wens opschrijven en in de boom hangen. Onze wens is dat al deze wensen uit zullen komen!

Wat speelt er? Check it out

Geen categorie
23 juni 2022

Geslaagd!

De afgelopen weken was het weer een succesvolle examen tijd op school. Er zijn dit jaar meer certificaten en diploma's…
Geen categorie
18 mei 2022

In de krant

In Dagblad Kennemerland staat een leuk artikel over onze plantjesmarkt. Positieve aandacht voor het praktijkonderwijs is belangrijk en is een…
Geen categorie
13 mei 2022

Plantjesmarkt 16 – 20 mei

Van 16 tot en met 20 mei is de jaarlijkse plantjesmarkt op de Kennemer Praktijkschool. Iedereen is van harte welkom…
Geen categorie
4 april 2022

5 april Studiedag

Medewerkers van de school hebben een studiedag. Leerlingen zijn les vrij of lopen stage. School is bereikbaar via de mail…
Toon meer